Regi konyha naplója

Regi konyha naplója

Boros szilvás csirkemáj bacon köntösben

Vörösboros mártással

2017. december 08. - Regikonyhanaplója

Szeretem a húsokat gyümölccsel kombinálni. Egyszerű fogásból is ünnepi lakomát varázsolnak.A boros aszalt szilvás csirkemáj egy ínycsiklandó előétel, ami tökéletesen passzol bármilyen húsos főfogás mellé, de önmagában is megállja a helyét. Hozzávalók:0,5 kg…

Tovább

Rudolf a mályvacukor rénszarvas

A mikulásnak ilyenkor rengeteg dolga van. De legalább ilyen szorgalmasak a rénszarvasok is, akik elviszik minden gyerekhez.Úgy gondoltam, idén besegítek egy kicsit és új testvéreket kapnak a rénszarvasok. Táltos és Üstökös nyomában, biztosan jól jön majd Mályva és Ropi…

Tovább

Mézes sült körte

Egy finom desszert dióval és füge lekvárral

Az ünnepi készülődés már a levegőben van.Az adventet üdvözlő fények nagyon sok házat díszítenek. Ilyenkor még inkább olyan illatokra és ízekre vágyom, amik kicsit előrébb hozzák a karácsony boldog, meghitt pillanatait.Nálam a fahéj és a mézeskalács fűszerei igazi ünnepi…

Tovább
süti beállítások módosítása